Grunnlaget for Witt

Witt A/S ble stiftet i gründerens eget private hjem i 1993. Da Witt A/S fortsatt var en liten bedrift, var det fokuset på import av hvitevarer som fikk det hele i gang. Den gang ble alt gjort via hvitevareforhandlere og kjøkkenbutikker i Danmark. Siden 1993 har selskapet vokst til en størrelse der det ikke er nok med et ekstra rom fra privat bolig.

Witt går op i sine medarbejdere

Witts hovedkontor ligger i nærheten av Herning, hvor administrasjon, lager, verksted og møterom er samlet i fem store bygg. Det er mange fordeler med å ha fasilitetene samlet på ett sted.

Witt A/S hvidevareprogram

Men Witt går ikke bare inn for import. Witt har satt sammen et eget hvitevareprogram som består av spennende, effektive og selvsagt brukervennlige produkter for deg som setter pris på effektive hvitevarer med god kvalitet og morgendagens teknologi.

Skaffevarer af reservedele til hvidevarer

Vi i CJDele.dk vil derfor også opprettholde de samme standardene med våre reservedeler. Vårt utvalg av reservedeler er typisk de originale reservedelene, som er av beste kvalitet for akkurat ditt apparat. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedeler, som erstatter den originale reservedelen uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Finner du ikke reservedelen til dine Witt A/S hvitevarer i butikken, betyr ikke dette at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vårt team av dyktige spesialister står klare til å hjelpe deg med å finne reservedelen til akkurat din komfyr, oppvaskmaskin, stekeovn, juicer, kjøleskap eller avtrekksvifte og i de fleste tilfeller er dette rett og slett fordi reservedelen ennå ikke er laget på nett.