Grunnlaget for Whirlpool

Whirlpool har eksistert i mer enn 100 år. Bedriften lager blant annet høyeffektive hvitevarer som komfyrer, kjøl-frysebokser, kjøleskap, ovner og mye mer. Whirlpool er blant de største på markedet i USA, men her i Danmark er ikke Whirlpool blant de mest kjente.

Whirlpool har ikke vært apparatprodusentens navn fra starten. I 1911 ble grunnsteinen for Whirlpool lagt i Michigan USA og det opprinnelige navnet var Upton Machine Corporation. Selskapet produserte elektriske vaskemaskiner og vrimaskiner. I 1950 skiftet selskapet navn til det velkjente Whirlpool Corporation.

Whirlpool fikk en solid posisjon som markedsleder gjennom 00-tallet, blant annet med et bredt spekter av innovative produkter. I dag har selskapet mer enn 60 ulike produksjonsanlegg og teknologiske forskningssentre over hele verden, med hele 80 000 ansatte.

Whirlpool er for grønne apparater

Whirlpool var den første apparatprodusenten som forpliktet seg til miljøet og kunngjorde spesifikke mål for reduksjon av klimagasser. Målet var vellykket og i 2007 slapp selskapets virksomhet rundt 90 færre giftige kjemikalier enn i 1987, samtidig som produksjonen av hvitevarer hadde økt med rundt 80 prosent.

Innkjøp av reservedeler til hvitevarer

Vi i CJDele.dk vil derfor også opprettholde de samme standardene med våre reservedeler. Vårt utvalg av reservedeler er typisk de originale reservedelene, som er av beste kvalitet for akkurat ditt apparat. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedeler, som erstatter den originale reservedelen uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Finner du ikke reservedelen til dine Whirlpool hvitevarer i butikken, betyr ikke dette at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vårt team av dyktige spesialister står klare til å hjelpe deg med å finne reservedelen til akkurat din kaffemaskin, oppvaskmaskin, stekeovn, fryser, kjøleskap eller mikrobølgeovn og i de fleste tilfeller er dette rett og slett fordi reservedelen ennå ikke er laget på nett.