Thermex har det største utvalget av spesifikke hvitevarer

Thermex er en dansk hvitevarebedrift som ble grunnlagt i 1958. I mer enn 50 år har selskapet levert variatorer og hetter til både bedrifter og privatpersoner. Det vil ikke være en overdrivelse å si at Thermex har det største utvalget av hetter og hetter i Danmark.

God dansk kvalitet

Thermex er et dansk selskap. Hovedkontoret ligger i Hjørring i Nordjylland. Design og utvikling av hettene skjer også i anleggene i Hjørring.

Thermex har imidlertid ikke bare produksjon i Hjørring. Selskapet har ekspandert, ettersom Thermex nå har avdelinger i Rødovre, Norge, Sverige og Spania.

Innkjøp av reservedeler til hvitevarer

Vi i CJDele.dk vil derfor også opprettholde de samme standardene med våre reservedeler. Vårt utvalg av reservedeler er typisk de originale reservedelene, som er av beste kvalitet for akkurat ditt apparat. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedeler, som erstatter den originale reservedelen uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Finner du ikke reservedelen til dine Thermex hvitevarer i butikken, betyr ikke dette at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vårt team av dyktige spesialister står klare til å hjelpe deg med å finne reservedelen til akkurat din panser og i de fleste tilfeller er dette rett og slett fordi reservedelen ennå ikke er opprettet online.