Grunnlaget for Kenwood

Kenwood ble grunnlagt i 1947 av amerikaneren Kenneth Wood. Målet hans var å produsere luksusprodukter til kjøkken som var på vei til å bli hverdagsting og hvitevarer.

Navnet på selskapet kommer fra selskapets grunnlegger Kenneth Wood, som hadde som mål å produsere luksusprodukter til kjøkken, samt andre hvitevarer som mikrobølgeovner, matprosessorer og blendere.

Kenwood bestselgende hvitevarer

Den bestselgende kjøkkenmaskinen fra Kenwood er den populære Kenwood Chef, som er en klassisk kjøkkenmaskin med stor visp som automatisk pisker innholdet i den tilhørende bollen. Siden den gang har produksjonen av ulike produkter utvidet seg med bl.a. Kenwood Major, som også har blitt noe av en fremmed.

Innkjøp av reservedeler til hvitevarer

Vi i CJDele.dk vil derfor også opprettholde de samme standardene med våre reservedeler. Vårt utvalg av reservedeler er typisk de originale reservedelene, som er av beste kvalitet for akkurat ditt apparat. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedeler, som erstatter den originale reservedelen uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Finner du ikke reservedelen til dine Kenwood hvitevarer i butikken, betyr ikke dette at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vårt team av dyktige spesialister står klare til å hjelpe deg med å finne reservedelen til akkurat din blender, foodprosessor, kjøttkvern, kjøkkenmaskin, juicer eller bakemaskin og i de fleste tilfeller er dette rett og slett fordi reservedelen ennå ikke er laget på nett.