Gorenje hvitevarer

Gorenje ble grunnlagt i 1950. Gorenje er den største hvitevareprodusenten i Slovenia med en markedsandel på hele 4 %. Gorenje er blant de største hvitevareprodusentene i Europa. Bedriften produserer alle vanlige hvitevarer som kjøleskap, frysere, komfyrer og mange flere.

Gorenje er miljøvennlig

Gorenje fokuserer på å redusere avfallsmaterialer fra hele produksjonsprosessen. Det brukes naturressurser som vann, elektrisitet, naturgass og trykkluft, med mål om å redusere energi- og vannforbruket og behovet for vaskemiddel mest mulig.

Innkjøp av reservedeler til hvitevarer

Vi i CJDele.dk vil derfor også opprettholde de samme standardene med våre reservedeler. Vårt utvalg av reservedeler er typisk de originale reservedelene, som er av beste kvalitet for akkurat ditt apparat. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedeler, som erstatter den originale reservedelen uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Hvis du ikke finner reservedelen til dine Gorenje hvitevarer i butikken, betyr ikke dette at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan skaffe den. Vårt team av dyktige spesialister står klare til å hjelpe deg med å finne reservedelen til akkurat din støvsuger, oppvaskmaskin, stekeovn, tørketrommel, kjøleskap eller mikrobølgeovn og i de fleste tilfeller er dette rett og slett fordi reservedelen ennå ikke er laget på nett.