Grunnlaget for Dyson

Hvitevarefirmaet Dyson ble grunnlagt i år 1993. I 1978 begynte James Dyson å designe en ny type støvsuger, da hans egen sugde mindre og mindre, hvor han finner ut etter å ha tatt støvsugeren fra hverandre at posen var full av støv, så støvsugeren falt sugeevnen. James hadde nylig utviklet et industrielt syklontårn som fjernet malingspartikler fra luften ved hjelp av sentrifugalkraft, der han lurte på om han kunne gjøre samme funksjon i en støvsuger.

James Dysons første støvsuger kalt "G-Force" ble solgt i Japan til en pris av $2000 per enhet. stykker etter å ha imponert japanerne med støvsugerens effektivitet, og vant 1991 International Design Fair-prisen i Japan.

Etter den enorme suksessen til G-Force-støvsugeren startet James Dyson sitt eget selskap i 1993, hvor han og hans ansatte satte i gang med å produsere en ny støvsuger. Denne nye støvsugeren ble kalt DC01, der DC sto for dobbel syklon, som var den første støvsugeren i verden hvor sugekraften aldri ble redusert.

Innkjøp av reservedeler til hvitevarer

Vi i CJDele.dk vil derfor også opprettholde de samme standardene med våre reservedeler. Vårt utvalg av reservedeler er typisk de originale reservedelene, som er av beste kvalitet for akkurat ditt apparat. Vi fører også håndplukkede uoriginale reservedeler, som erstatter den originale reservedelen uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Hvis du ikke finner reservedelen til dine Dyson hvitevarer i butikken, betyr det ikke at vi ikke allerede har den på lager eller ikke kan få den. Vårt team av dyktige spesialister står klare til å hjelpe deg med å finne reservedelen til akkurat din støvsuger eller vifte og i de fleste tilfeller er dette rett og slett fordi reservedelen ennå ikke er opprettet online.