ASKO feilkode for oppvaskmaskin


Feil kode F1

Hvis din ASKO-oppvaskmaskin har feilkoden F1, har det oppstått en varmefeil. Dette skyldes vanligvis en defekt varmeapparat.

Finn varmeapparat her 

Feil kode F2

Hvis din ASKO-oppvaskmaskin har feilkoden F2, har det samlet seg vann i bunnen av oppvaskmaskinen. Dette skjer vanligvis under lekkasje som kan være forårsaket av ulike defekte reservedeler. For å finne riktig reservedel bør du følge krittstien.

Feil kode F4

Hvis din ASKO oppvaskmaskin har feilkoden F4, kan det skyldes feil i vanntilførselen. Dette kan løses ved å bytte ut aquastop i oppvaskmaskinen.

Feil kode F6

Hvis din ASKO oppvaskmaskin har feilkoden F6, kan det skyldes vannstandsfeil. Dette kan løses ved å bytte ut aquastop i oppvaskmaskinen.

Feil kode F7

Hvis din ASKO-oppvaskmaskin har feilkoden F7, kan det skyldes at oppvaskmaskinen har problemer med å tømme vannet fra maskinen. Dette kan løses ved å bytte ut avløpspumpen på oppvaskmaskinen din.

Finn avløpspumpe her

Feil kode F10

Hvis din ASKO-oppvaskmaskin har feilkoden F10, har det dannet seg vann i bunnen av oppvaskmaskinen. Når det er vann i bunnen av oppvaskmaskinen som den ikke kan fjerne av seg selv, vises feilkode 10. Vri oppvaskmaskinen i en vinkel på 90 grader for å la vannet renne ut av maskinen.

Finn avløpsslange her Finn magnetventil her

Feil kode F11

Hvis din ASKO-oppvaskmaskin har feilkoden F11, kan det skyldes at vannet i oppvaskmaskinen ikke kan tømmes fra maskinen. Dette kan løses ved å skifte ut den defekte avløpsslangen.

Finn avløpsslange her

Feil kode F12

Hvis din ASKO oppvaskmaskin har feilkoden F12, kan det skyldes feil i vanntilførselen. Dette løses ved å erstatte den defekte aquastopen.

Feil kode F40

Hvis din ASKO oppvaskmaskin har feilkoden F40, kan det skyldes feil på vannventilen. Dette løses ved å skifte ut den defekte vannventilen.

Finn vannventil her

Feil kode F41

Hvis din ASKO-oppvaskmaskin har feilkoden F41, kan det skyldes en temperaturfeil. Dette løses ved å bytte ut termostaten.

Finn termostat her

Feil kode F42

Hvis din ASKO-oppvaskmaskin har feilkoden F42, kan det skyldes en kommunikasjonsfeil. Dette skyldes typisk en løs forbindelse mellom hovedkontrollmodulen og andre kontrollmoduler. Se etter løse koblinger.

Feil kode F43

Hvis din ASKO oppvaskmaskin har feilkoden F43, kan det skyldes vannstandsfeil. Dette løses ved å bytte ut nivåkontrollen.

Feil kode F44

Hvis din ASKO-oppvaskmaskin har feilkoden F44, kan det skyldes en kommunikasjonsfeil. Dette skyldes typisk en løs forbindelse mellom hovedkontrollmodulen og andre kontrollmoduler. Se etter løse koblinger.

Feil kode F45

Hvis din ASKO-oppvaskmaskin har feilkoden F45, kan det skyldes en vannfordelingsfeil. Dette løses ved å bytte batteriveksler.

Feil kode F52

Hvis din ASKO oppvaskmaskin har feilkoden F52, kan det skyldes vannstandsfeil. Dette løses ved å bytte ut nivåkontrollen.

Finn nivåkontroll her

Feil kode F54

Hvis din ASKO-oppvaskmaskin har feilkoden F54, kan det skyldes en overfyllingsfeil. Dette løses ved å erstatte aquastop.

Feil kode F56

Hvis din ASKO-oppvaskmaskin har feilkode F56, kan det skyldes en feil i skyllepumpen. Dette løses ved å skifte ut spylepumpen i maskinen.

Finn spylepumpen her